Szendvicspanel, trapézlemez szerelés

A generálkivitelezés egyik leglátványosabb része, a szendvicspanelek vagy a trapézlemezek felszerelése.

A megrendelők szeretik végignézni a szendvicspanelek vagy trapézemezek felszerelését, hiszen számukra ez már azt jelenti kész az épület. (Persze nem felejtkeznek el a szakipari munkákról sem, mégis megnyugató érzés, amikor felkerülnek a panelek, lemezek az acélvázra.)

A panelek vagy lemezek felszerelése könnyűnek tűnhet, mégis nagy odafigyelést és precizitást követel a kivitelezőtől.

A szendvicspanel vagy trapézlemez szerelést meg kell hogy előzze a burkolattervezés, vagy más néven konszignálás. Az épület megfelelő ár-érték arányának kialakításához a burkolatot is úgy kell tervezni, hogy minél kevesebb legyen az anyagfelhasználás, vagy a hulladék. Mivel ez az optimálisra való tervezés kissé időigényes feladat, ( hiszen több változatot is meg kell nézni, ki kell számolni) ezért ezt a generálkivitelezők egy része előszeretettel kihagyja.

Cégünk a generálkivitelezési munkák felvállalásával automatikusan vállalja az épület burkolattervezését is. Azonban, ha Ön egy kész acélvázra szeretne burkolatot tenni, annak a tervezését is elvégezzük.

Válasszon tapasztalt generálkivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web