Szakipari munkák

Ha már az épület szerkezetkész, akkor jöhetnek a szakipari munkák! Amennyiben ezek a munkák helytelenül kerülnek elvégzésre, úgy az épületével a használat során rengeteg probléma adódhat.

Az alap villanyszerelési munkák elvégzése mindenütt szükséges, azonban vannak olyan az elmúlt években rohamos fejlődésnek indult gépészeti megoldások, mint például a napkollektor, hőszivattyú beszerelés, amelyek speciális tudást igényelnek.


A különböző épületeknek különböző gépészeti megoldásokra, funkciókra van szüksége.

Már a tervezés során tudnunk kell, hogy milyen gépészet lesz a csarnokba beépítve, nem elég azt tudnunk, hogy víz és szennyvíz vezetékek merre vezetnek majd, de például a villanyszerelési munkák teljes körű és pontos elvégzéséhez szükséges tisztában lennünk azzal, hogy milyen fogyasztók lesznek az épületben és persze helyileg - hozzávetőlegesen - hol.

Nem mindegy, hol és milyen szellőzőrendszer, netán légtisztító lesz beépítve, illetve annak kell e kapcsolószekrény, és helyileg azt hová tervezzük. Mert bár ezek utólag is beépíthető elemek, azért nem mindegy, ha már a kivitelezés során a vezetékelés jól van megoldva, még ha nem is azonnal kerülnek be a berendezések.

Arról nem is beszélve, hogy ezeknek az eszközöknek valahol kell, hogy kimeneti nyílással rendelkezzenek. Amennyiben ezeket utólag kell kivágni, úgy sérülhet a csarnok!


Takarmányelosztó rendszert szeretne, de még csak az elképzelés van meg?

Akkor is jelezze a tervezőink felé, hogy a szükséges gépészet már az épület kivitelezésénél beépítésre kerüljön, még ha az eszközt később telepítik is!

A gépészeti munkáknál érdemes a csapadékvíz elvezetésre is gondolnunk, amelyet például az esetleg kialakítandó tűzi víztározókba vezethetünk.

Általánosságban elmondható, hogy az épületgépészet biztosítja az épület használói számára a komfortérzetet, ivóvizet, a keletkező szennyvíz elvezetését, a megfelelő hőmérsékletet, a megfelelő minőségű és paraméterű levegőt.

Az épületgépészet nagy általánosságban az épületeken belüli csőhálózatokkal azok szerelvényeivel és a hozzájuk kapcsolódó berendezésekkel foglalkozik.


Az épületgépészet több részből tevődik össze:

  • világítás- és fűtéstechnika
  • vízellátás, csatornázás
  • gázellátás - (égéstermék-elvezetés)
  • légtechnika, szellőzés
  • klímatechnika

Cégünk milyen gépészeti munkákat vállal?

Természetesen az épület használatához nélkülözhetetlen, mondhatni alapgépészeti megoldások (víz, fűtés, villany, légtechnika) mellett az olyan egyre inkább teret hódító megoldásokat is szállítjuk, mint a hőszivattyú vagy napkollektor szereléséhez szükséges gépészeti munkák.

Szükség és igény szerint vállalunk gipszkartonozást, festést, hideg és meleg burkolást is.

Mindezeket vagy saját alkalmazottakkal, vagy olyan megbízható alvállalkozókkal végezzük / végeztetjük, akiknek szaktudásában megbízunk, akik már hosszú évek alatt bizonyítottak, és kiérdemelték bizalmunkat.


Szakipari, gépészeti munkákkal kapcsolatban merültek fel kérdéseim…

Ajánlatot kérek az épületem teljes generálkivitelezésére!

Válasszon tapasztalt generálkivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web