Szállítás

A csarnok kivitelező kiválasztásánál fontos szempont, hogy rendelkezzen saját gépparkkal, különös tekintettel a szállítás eszközeire!

Hiszen a szállítás, főleg egy a gyártó telephelytől távolabbi építkezés esetén nagyban megnövelheti a költségeket. Amikor generál kivitelezésre kerül sor, ott rengeteg eszköz, munkagép és szállítójármű használata szükséges.

 

A saját szállító járművek meglétét több lényeges szempont is indokolja. Ezek:

  • A saját járművek felpakolását ütemezni könnyebb, mint megvárni mire a telephelyre vagy az építkezés helyére érkezik a bérelt jármű.
  • A saját kamionban a rakomány elhelyezése gyorsabb, hiszen a sofőrrel nem kell külön egyeztetni, a súlyelosztás, és a kamion vezethetőségi paramétereire tekintettel, mert az alkalmazottak jól ismerik a járművet és egymást is fél szavakból értik.
  • A saját tehergépkocsival történő szállítás esetén a sofőr pontosan tudja, milyen vezetési stílust bír ki sérülés nélkül a rakomány, így annak megfelelően is vezet.
  • Bérelt járművek esetében a szállítási költség általában az oda-vissza út költségeit jelenti, míg saját járművel ez a költség máshogy kalkulálódik, hiszen igyekeznek valamilyen visszfuvarral hazaküldeni a kamiont.
  • A munkák felvállalásánál is úgy tudnak kalkulálni, hogy azok a járművek, amelyek gépeket visznek, vagy gépekkel ellátottak (pl. emelőkosaras daru) ne feltétlenül tegyék meg a haza utat és induljanak el egy újabb építkezés felé, hanem már rögtön egyik építkezésről a másikra menjenek, így csökkentve a szállítási költségeket.

 

Felelős cégként úgy gondoljuk, bár számunkra több gonddal jár egy saját jármű és géppark fenntartása, -gondolunk itt a költségek mellett az elhelyezésre vagy a karbantartásra- mégis szükséges a vevőink gyorsabb, pontosabb és költséghatékonyabb kiszolgálása érdekében.

 

Csak szállításra kérnék árajánlatot…

Ajánlatot kérek az épületem teljes kivitelezésére!

Válasszon tapasztalt kivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a csarnoképítés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
 

 
  • cell web