Csarnoképítés

Ön csak egy csarnokot akar, vagy a megvalósításban kiemelkedőt érdemel?

Egy kivitelező elsődleges feladata a munkafolyamatok hatékony szervezése és legfőbb kötelessége az egyetemleges felelősségvállalás, mind a minőség, mind a pontosság tekintetében. A rengeteg különböző típusú épület (raktár, mezőgazdasági és ipari csarnok, műhely, termény tároló stb.) kivitelezése (a tervezéstől az átadásig) teszi cégünket igazi szakértővé a kivitelezés területén.


A háza építését bárkire rábízná?

Bizonyára nem!

Rengeteg szempont szerint osztályozná a kivitelezőket és választaná végül az Önnek leginkább megfelelőt, legmegbízhatóbbnak tűnőt stb.

Bizonyára éppen így fog eljárni a vállalkozása bővülése szempontjából olyan nagyon fontos épület kivitelezőjének kiválasztásával is. Ehhez adtunk segítséget a 10 fontos szempont a Generál-kivitelező választáshoz, hogy a beruházása jó kezekben legyen című tanulmányunkban.

Mi tudjuk, hogy a kivitelezés bizalmi tevékenység, ezért ügyelünk fokozottan a megrendelőink elégedettségének elnyerésére. Éppen ezért szeretnénk tételesen kifejteni Önnek, hogy mit is vállalunk csarnoképítés, kivitelezés címén. Mennyi terhet veszünk el az Ön válláról!

 

Cégünk az acélszerkezetes épületek kivitelezésében sok éves tapasztalattal rendelkezik, így a szükséges tudásunk, gépeink, berendezéseink megvannak, hogy Önnek a legjobbat adhassuk!

Nagyon lényegesnek tartjuk, hogy az építkezés fő munkálatait mi végezzük. Így elkerülhető a munkaterület nem megfelelő időben vagy minőségben történő átadásából fakadó viták a különböző vállalkozók között.

Hisszük, ha egy cég dolgozik az adott munkaterületen, akkor a szervezés és kivitelezés gördülékenyen, viták és stressz nélkül valósul meg. Így Önnek sem kell folyton a munkaterületre utaznia, hogy elsimítsa a vitákat, vagy a felmerült problémákat kezelje.


A könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezésének különböző fázisai:

 • tervezés
 • földmunkák
 • alapozás
 • acélszerkezet gyártás
 • acélszerkezet állítás
 • szendvicspanel, trapézlemez szerelés
 • ipari padló készítés
 • szállítás

Ajánlatot kérek az épületem teljes kivitelezésére!

Tervezés

Csak a kivitelezői szemlélettel megtervezett épület lehet valóban költséghatékony!

Amikor egy kivitelező kész terveket kap, akkor már nehéz esetleges módosításokat eszközölni, olyan megoldásokat használni, amellyel valamilyen előnyre tudna szert tenni a beruházó (legyen az anyagi vagy használhatósági előny). Ráadásul a könnyűszerkezetes csarnokok tervezéséhez az évtizedes szakmai tapasztalat valódi előnyt jelent a beruházónak, hiszen elkerülhető az alul- vagy túltervezés, ezáltal a felesleges biztonsági kockázat, vagy a többletráfordítás!  Éppen ezért cégünk vállalja az acélszerkezetes csarnok-beruházás tervezését, és a teljes engedélyezési eljárás koordinálását.

Miért hasznos, ha a kivitelező már a beruházás tervezésétől jelen van?

Földmunkák

Mit kell Önnek tennie, mielőtt átadná a munkaterületet?

Nos, gyakorlatilag nem túl sok mindent, mindössze azt kell megmutatnia, hová is kerül majd az épület!

Amennyiben cégünket bízza meg a könnyűszerkezetes csarnoka kivitelezésével vagy a földmunkák elvégzésével, Önnek semmi plusz feladata nincs. Ha a terület gazos, megtisztítjuk, ha belógnak ágat a közeli fákról, azt eltávolítjuk. Sőt, ha olyan helyre tervezte az acélszerkezetes épületet, ahol várható lőszerek előkerülése a föld mélyéről, úgy még a tűzszerészeket is értesítjük.

Megnézem, mi tartozik a földmunkákhoz

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

Alapozás

A megfelelő alap elkészítése minden építkezés legkritikusabb része.

Minden más munkát így vagy úgy lehet javítani, de ha az alapozást elrontják, ott bizony hatalmas költségek árán lehet, ha egyáltalán lehet javítani a hibát.

Érdemes alaposan átgondolnia, kivel és milyen alapot készíttet!

Mit jelent nálunk az alapozás?

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

Acélszerkezet gyártás

Ugye Ön sem bízná kókler hegesztőkre vagy szerelőkre az épületét?

Az acélszerkezetes csarnokok ma már a termelés/termelékenység elengedhetetlen részei bizonyos iparágakban. Ám az acéllal való munka(pl.hegesztés, vágás) valódi szakértelmet kíván! Csapatunk évtizedes tapasztalata a garancia munkáink minőségére.

Megnézem, milyen acélszerkezetekkel foglalkoznak

Acélszerkezet állítás

Az acélszerkezet állítását, összeszerelését cégünknél csak tapasztalt, pontos kollégák végezhetik!
 

Nem elég a tervek alapján az acélszerkezetet legyártani, azt tudni kell megfelelő módon összeszerelni, felállítani is. Az állítás során pontatlanul végzett feladatok éppen olyan sok gondot okozhatnak, mintha az alapot készítették volna el rosszul.

Elolvasom hogyan válasszak jó kivitelezőt az acélszerkezet állításhoz

Szendvicspanel, trapézlemez szerelés

A csarnok kivitelezés egyik leglátványosabb része, a szendvicspanelek vagy a trapézlemezek felszerelése.

A megrendelők szeretik végignézni a szendvicspanelek vagy trapézlemezek felszerelését, hiszen számukra ez már azt jelenti kész az épület. (Persze nem felejtkeznek el a szakipari munkákról sem, mégis megnyugtató érzés, amikor felkerülnek a panelek, lemezek az acélvázra.)

A panelek vagy lemezek felszerelése könnyűnek tűnhet, mégis nagy odafigyelést és precizitást követel a kivitelezőtől.

A szendvicspanel vagy trapézlemez szerelést meg kell hogy előzze a burkolattervezés, vagy más néven konszignálás. Az épület megfelelő ár-érték arányának kialakításához a burkolatot is úgy kell tervezni, hogy minél kevesebb legyen az anyagfelhasználás, vagy a hulladék.

Ipari padló készítés

Amennyiben a különböző betonozási munkák helytelenül kerülnek elvégzésre, úgy az épülete akár használhatatlanná is válhat.

A betonozási munkák alatt minden olyan munkát értünk, ahol betonnal dolgozunk, legyen az egy akna kivitelezése, vagy az ipari padló elkészítése. Az ipari padló többet jelent mind műszaki tartalmában, mind kivitelezésében a műgyanta padlóbevonatoknál. Az ipari padlók tervezése és készítése összetett, szaktudást és nagy odafigyelést igénylő feladat.

 

Megnézem, az ipari padló készítés menetét

Szakipari munkák

A különböző épületeknek különböző gépészeti megoldásokra, funkciókra van szüksége.

Ha már az épület szerkezetkész, akkor jöhetnek a szakipari munkák! Amennyiben ezek a munkák helytelenül kerülnek elvégzésre, úgy az épülete akár használhatatlanná is válhat. Az alap villanyszerelési munkák elvégzése mindenütt szükséges, azonban vannak olyan az elmúlt években rohamos fejlődésnek indult gépészeti megoldások, mint például a napkollektor, hőszivattyú beszerelés, amelyek speciális tudást igényelnek.


Mire kell odafigyelnie?

Szállítás

A kivitelező kiválasztásánál fontos szempont, hogy rendelkezzen saját gépparkkal, különös tekintettel a szállítás eszközeire!

Hiszen a szállítás, főleg egy a gyártó telephelytől távolabbi építkezés esetén nagyban megnövelheti a költségeket. Amikor csarnok kivitelezésre kerül sor, ott rengeteg eszköz, munkagép és szállítójármű használata szükséges.

 

Hogyan tartjuk alacsonyan a szállítási költségeket?

 

Csarnoképítés - kivitelezés árai:

Milyen árakra számíthat egy megbízás során?

A Cellspan Kft. mindig egyedi megoldásokban gondolkozik, az általunk épített csarnokokra, épületekre a legritkább esetben lehet az "egyencsarnok/általános csarnok" jelzőt használni. Éppen ezért nem is tudunk egyen-árakat mondani, meghatározni....

Csarnoképítés árát befolyásolja:

 • csarnokméret, nyílászárók mennyisége
 • alapozási munkák bonyolultsága
 • terepviszonyok
 • a csarnok tetőszerkezete
 • a burkolat,héjazat vastagsága, fajtája
 • kivitelezés helye
 • az ipari padló különleges felületkezelése

Mégis milyen árakkal számolhat?

Tényleg nem tudunk számokat mondani, amíg nem tudunk többet! Ezért, arra kérjük, kérjen tőlünk 1 árajánlatot!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és MINDEN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL napokon belül kap tőlünk egy előzetes árajánlatot.

Árajánlatot kérek a csarnokom építésére...

Válasszon tapasztalt kivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a csarnoképítés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
 • cell web