Vevővélemények a Cellspan Kft.-ről

Önt is érdekli, miért választottak bennünket mások?

Sok cég az épület átadásával lezártnak tekinti az üzletet, és már a következő megrendelőre koncentrál. Nálunk, a Cellspan Kft.-nél az utánkövetés éppolyan fontos, mint 1-1 munka megszerzése. Hiszen csak így biztosítható a folyamatos fejlődés, és, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a munkánkkal.

De nézzük, mit mondanak rólunk a vevőink:

Amíg nem készült el a terménytárolónk nem tudtam mennyi felesleges, időrabló munkát végeznek a munkatársak, vagy milyen mennyiségű termény megy tönkre, mert ki van téve az időjárás viszontagságainak. A felépült terménytároló időt, energiát és pénzt spórol nekünk, akár kétszer ennyiért is megérte volna!

 

Nem csak higiéniai és esztétikai szempontokból megfelelő trágyatárolót építettek nekünk, de fokozottan odafigyeltek a törvényi szabályozás betartására is. Biztosan nem kell aggódnunk a hatósági ellenőrzések miatt.

 

Az új libanevelő kialakítását gyorsan és pontosan kellett elvégeztetnünk, a zökkenőmentes termelés érdekében. A Cellspan Kft. a határidőket pontosan betartva, kifogástalan minőségű üzemet készített számunkra, aminek segítségével a piaci igényekhez alkalmazkodva nagyobb mennyiséget tudunk előállítani.

 

Cégünk termékeinek tárolásához megfelelő hőmérsékletre van szükség, ezért is örülünk a Cellspan Kft. által épített (....) raktárunknak, hiszen a termékeket minőségromlás nélkül tudjuk tárolni, és még a rezsiköltség is kedvező.

 

Tartottam tőle, hogy a meglévő épületekhez tervezett új szerelőműhely és raktár illesztéseinél problémák lesznek a beázással, rozsdásodással, de a Cellspan Kft. csapatának köszönhetően semmilyen problémát nem tapasztalunk, kollégáim örömmel dolgoznak az új, tágas műhelyeinkben.

 

Sokat gondolkoztam miből is készüljön el a bolt, de ma már nagyon örülök, hogy a Cellspan Kft-t bíztam meg. Villámgyorsan dolgoztak, mindent elintéztek helyettem és a nagyszerű árnak köszönhetően többet tudtam árukészletre költeni.

 

A piacon egyre nagyobb az igény a műanyag ajtókra és ablakokra, ezért cégünknek bővítésre volt szüksége, a folyó munkák akadályozása nélkül. Nehezen hittem, hogy zökkenőmentes lesz az építkezés. Meglepődtem, amikor szóltak, hogy nézzem meg a kész üzemet. Vita, stressz, csúszás nélkül, rendezett területet és hibátlan épületet kaptunk.

 
Nagy László
Ügyvezető
Pro-Plast Kft.

Válasszon tapasztalt kivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a csarnoképítés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web