Társadalmi szerepvállalás

A kiváló munka nem elég, hisszük, hogy többet kell tennünk!

Az életben nem csupán magunkra, hanem a környezetünkre is oda kell figyelnünk! Éppen ezért fontos számunkra a tudatos társadalmi szerepvállalás. Hisszük, hogy a segítség minden formája hozzásegíti környezetünket a kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz.

Tudjuk, hogy minden nagy dolog egy kis lépéssel kezdődik, ezért cégünk megalapítása óta igyekszünk helyi embereket munkához juttatni, helyi alvállalkozókkal dolgoztatni.

Talán ezért is jutalmazták cégünket az Év Termelő Vállalkozója Díjban 2012-ben, illetve kaptuk meg a Pegazus Díjat 2015-ben.

De mindez csak egy, bár nagyon fontos része a társadalmi felelősségvállalásunknak. Igyekszünk a bennünket választó vásárlókban is erősíteni a környezettudatosságot, valamit a felnövekvő generáció szemléletét a sport fegyelmező és kitartást segítő hatása által a helyes irányba terelni.

 

Környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás alapja

A modern társadalomban a nekem-legyen-mégtöbb elvet látjuk érvényesülni. Azonban a több iránti igény nem mehet a környezetünk rovására. Ezért is törekszünk olyan megoldásokkal előállni, amelyek csökkentik a környezetre gyakorolt káros hatásokat.

Épületeink könnyűszerkezetességéből adódóan kisebb ökológiai lábnyomot hagynak, mint a hagyományos technológiákkal épült társaik. Hiszen egyrészt az acél újra felhasználható, másrészt a gyártási technológiából adódóan minimális hulladék keletkezik, és még a keletkezett hulladék egy része is újrahasznosítható.

A szendvicspanelek bizonyítottan jobb hőszigetelést biztosítanak, ezáltal az épület energia-felhasználása is csökken, vagyis kevesebb károsanyagot bocsátunk ki egységnyi energia megtartásához.

A környezetkárosító anyagok kibocsátásának jelentős része a gépjárműforgalom számlájára írható. A könnyűszerkezetes épületelemek szállítása éppen a kisebb önsúly, valamint mivel szállításkor kevesebb helyen is elférnek, azaz ugyanannyi anyag kevesebb fuvarral kiszállítható, így kevésbé károsítja a környezetet.


 

Sportszerűség a munkában és az életben

A hazai / helyi munkaerő foglalkoztatásán túl fontos számunkra, hogy támogassuk a jövő nemzedékének nevelését. Így az Év Termelő Vállakozója Díj mellett a FILA(Nemzetközi Bírkózó Szövetség) Bronzkereszt kitűntetése is cégünk büszkesége.

Nem elég nekünk a munkában követnünk a fair play szabályait, erre meg kell tanítanunk a következő nemzedékeket is. Ezt pedig a sport által a legkönnyebb elérni. Támogatásunkról és elismerésünkről kell biztosítani azokat a gyermekeket, hogy egy tudatos, felelősségteljes nemzedéket hagyjunk magunk után.

Válasszon tapasztalt kivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a csarnoképítés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web