Cégbemutatás

Mit érdemes tudni a Cellspan Épületelem gyártó és forgalmazó Kft.-ről?

Cégünk bemutatása nem csak azért fontos, hogy Önök eldönthessék, vajon megbíznak e bennünk, hanem azért is, mert a cégünk születésének története egyben a filozófiánkat és küldetésünket is megmutatja. Számunkra a Cellspan Kft. nem csak egy cég, de a gondolkodásmódunk kifejezése is.


Hogyan indultunk?

A Cellspan Kft.-t 2004-ben alapította Bánházi Barnabás, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy hazai jó minőségű acélszerkezeteket gyártson és szendvicspanelt forgalmazzon, a drága külföldi termékek minőségi alternatívájaként. Az akkor még főként alvállalkozókkal működtetett cég mára már 34saját, állandó alkalmazottal rendelkezik és néhány, megbízható, kipróbált alvállalkozóval együttműködve igyekszik kielégíteni a megnövekedett vevőigényeket.

Egy cég megalapítását a felelősségteljes embereknél mindig hosszabb gondolkozási idő előzi meg. Hiszen azt a céget működtetni, sőt fejleszteni sohasem könnyű feladat!

Éppen ezért a Cellspan Kft. megalapítása előtt Bánházi Barnabás már több mint 10 évet töltött el a szakmában egy jó nevű, nemzetközileg is ismert, külföldi tulajdonú és székhelyű cég alkalmazásában. Az itt szerzett tapasztalatok adták azt a megabiztosságot, amellyel bátran belevágott az önálló vállalkozásba.


Mi a célunk?

Éppen a nemzetközi cégnél szerzett tapasztalatok segítettek meghatározni a céljainkat. Egyrészt voltak olyan elemek a cégvezetésben és a gyártósoron, amelyeket példaként tudtunk magunk elé állítani. Másrészt persze voltak olyan részek, momentumok, amelyekről tudtuk, ezt jobban, de legalábbis másképp is lehetne csinálni.

Elsődleges célunk volt, hogy a drága külföldi szendvicspanel helyett minőségi, hazai alternatívát tudjunk kínálni a piacnak.

Mára a célunk kissé módosult. Könnyűszerkezetes épületek kivitelezésével szeretnénk a beruházókat céljaik elérésében segíteni, azáltal, hogy gyorsan és reális áron építjük fel a növekedéséhez szükséges létesítményüket.

Természetesen nem akarunk hazudni, mi sem ingyen dolgozunk! Minden gazdasági alapon működő vállalkozás célja a profit megszerzése. Tisztességes és minőségi munkáért, tisztességes ellenértéket kérünk!


Mi a filozófiánk?

Filozófiánk összecseng céljainkkal. Szeretnénk , ha a hazai piacon a nyer-nyer típusú üzletek lennének túlsúlyban, a vállalkozók gondolkozásmódját megváltoztatva szeretnénk felszámolni a kicsinyeskedést, és az egymás eltaposásával, kihasználásával előnyhöz jutó szervezeteket.

Filozófiánk a mindennapjaink része, ezért igyekszünk helyi embereket foglalkoztatni, tisztességesen bánni az alvállalkozóinkkal és a megrendelőknek valóban a számukra legkedvezőbb megoldási javaslatokat megmutatni.

Valamint jó példával elől járni a társadalmi szerepvállalás területén is.

Telephely fejlesztés pályázat

Cégünk 2013-ban pályázott telephelyének fejlesztésére, ÉAOP -on keresztül.

Az elnyert pályázat kódja:

  • ÉAOP-1.1.1/D-12-2013-0162

Válasszon tapasztalt kivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a csarnoképítés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
 

 
  • cell web