10+1 Garancia

Nálunk a Garancia nem csupán törvényi kötelezettség! Örömmel és magabiztosan vállalunk garanciát a nálunk készült termékekre, hiszen munkatársaink szakmai felkészültsége, munkához való hozzáállása és a felhasznált anyagok minősége mind az Önök elégedettségét szolgálja.

 

Nézzük tehát, milyen garanciákat is vállalunk!

1. Törvény által előírt garancia

A különböző szolgáltatásainknak különböző a törvény által előírt garanciája.

 

2. Zéró járulékos költség garancia

A kivitelezői szerződés aláírása után biztosan csak annyi költsége lesz, amennyit a szerződés tartalmaz. NEM keressük meg jaj-ez-még-ennyibe-kerül típusú mondatokkal.

 

3. Csarnokdiploma

A felépített létesítmény paramétereit tartalmazó oklevél, amely alapján bárki leellenőrizheti, hogy azt kapta a pénzéért amiért fizetett.

 

4. Pontos kivitelezés garancia

Ön biztosan azt kapja, amiben megállapodtunk! A kivitelezés pontról pontra a szerződésének megfelelően fog zajlani.

 

5. Panaszkezelési garancia

Minden reklamáció fontos számunkra, ezért azokkal cégvezetői szinten foglalkozunk, ezért garantált, hogy panaszára választ kap.

 

6. Tervezhetőségi garancia

Kiadásait az ütemtervnek megfelelően pontosan megtervezheti, semmit nem kérünk előbb, mindent csak a szerződében leírtak szerint kell teljesíteni.

 

7. Határidő garancia

Hajszálpontosan tartjuk a határidőket, mind a részfeladatok, mind a teljes kivitelezés elvégzését tekintve.

 

8. Tiszta udvar garancia

Utánunk nem kell takarítania! A kollégák úgy fogják átadni a területet, ahogyan az elvárható, tisztán, szeméthalmok és hulladékkupacok nélkül.

 

9. Áthelyezhetőségi garancia

Az általunk tervezett és kivitelezett épületek nagyobb hiba nélkül szétszedhetőek és áthelyezhetőek.

 

10. Lábazati hőhídmentességi garancia

A kivitelezési technikából fakadóan az épület lábazatát úgy helyezzük a befogadóba, hogy ott hőhíd a technológiának köszönhetően nem keletkezhet!

 

10+1. Optimális árajánlat garancia

Garantáljuk, hogy kollégáink több lehetőséget is felvázolnak Önnek, elmondják, melyiket miért lenne érdemes választani. Azután Önnel egyeztetve választják ki az adott helyzetben minden szempontból lehető legoptimálisabb megoldást.

Válasszon tapasztalt kivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a csarnoképítés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web