Cégbemutatás

Mi hívta életre a Cellspan Kft.-t?

Cégünk bemutatása nem csak azért fontos, hogy Önök eldönthessék, vajon megbíznak e bennünk, hanem azért is, mert a cégünk születésének története egyben a filozófiánkat és küldetésünket is megmutatja. Számunkra a Cellspan Kft. nem csak egy cég, de a gondolkodásmódunk kifejezése is.

Mit kell tudni a Cellspan Kft.-ről?

 

Társadalmi szerepvállalás

Az életben nem csupán magunkra, hanem a környezetünkre is oda kell figyelnünk! Éppen ezért fontos számunkra a tudatos társadalmi szerepvállalás. Hisszük, hogy a segítség minden formája hozzásegíti környezetünket a kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz.

Tovább a társadalmi szerepvállaláshoz

 

Tapasztalataink

Cégünk számos könnyűszerkezetes beruházás kivitelezőjeként óriási tapasztalatra tett szert, a legegyszerűbb nyitott tárolóktól egészen a hűtőházak építéséig. Épülettípusonként láthatnak néhányat a teljesség igénye nélkül az eddigi munkáinkból.

Nézze meg, milyen tapasztalatokkal rendelkezünk!


Vevővélemények

Sok cég az épület átadásával lezártnak tekinti az üzletet, és már a következő megrendelőre koncentrál. Nálunk, a Cellspan Kft.-nél az utánkövetés éppolyan fontos, mint 1-1 munka megszerzése. Hiszen csak így biztosítható a folyamatos fejlődés, és, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a munkánkkal.

Tovább a vevővéleményekhez

 

10+1 Garancia

Nálunk a Garancia nem csupán törvényi kötelezettség! Örömmel és magabiztosan vállalunk garanciát a nálunk készült termékekre, hiszen munkatársaink szakmai felkészültsége, munkához való hozzáállása és a felhasznált anyagok minősége mind az Önök elégedettségét szolgálja.

Tovább a 10+1garanciához

Válasszon tapasztalt kivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a csarnoképítés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web