Ajánlatkérés

Amennyiben szeretne cégünktől ajánlatot kérni épülete kivitelezésére, a megvásárolni kívánt szendvicspanelekre, trapézlemezekre vagy egyéb szolgáltatásunkra, azt több módon is megteheti.
Leggyorsabb, ha az oldalt lévő menükre kattintva kitölti az ott található kérdőíveket (értelem szerűen, csak azt, amely szolgáltatásra árajánlatot kér), az ajánlatot kérek gomb megnyomásával elküldi azt cégünknek. Munkatársunk, Regán Richárd a legrövidebb időn belül elkészíti Önnek a kalkulációt és elküldi az Ön által megadott címre.
Másik lehetőség, hogy a kapcsolat főmenüben található üzenő részben leírja nekünk annak a szolgáltatásnak a paramétereit, amelyre Önnek szüksége van és a Küldés gomb segítségével eljuttatja hozzánk. Ezt azokban az esetekben célszerű használni, ha olyan szolgáltatásokra kér ajánlatot, amelyek nem rendelkeznek külön űrlappal, ilyen lehet például, ha csak földmunkára vagy szállításra stb. kér árajánlatot.
Esetleg telefonon is kérhet ajánlatot, munkatársunktól, Regán Richárdtól a +36 70 / 319 8631 telefonszámon. Nagyobb szolgáltatások (pl. teljes csarnok kivitelezés) estében, ahol több adatot kell bekérnünk a pontos árkalkulációhoz, ezt az árajánlat-kérési formát nem ajánljuk.

Ajánlatkérés csarnokkivitelezéshez

Ajánlatkérés trapézlemez vásárláshoz

Ajánlatkérés szendvicspanel vásárláshoz

Ajánlatkérés cserepeslemez vásárláshoz

Ajánlatkérés kerítéselem vásárláshoz

Válasszon tapasztalt kivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a csarnoképítés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
 

 
  • cell web