Csarnoképítés

Ön csak egy épületet akar vagy a megvalósításban kiemelkedőt érdemel?

Egy kivitelező elsődleges feladata a munkafolyamatok hatékony szervezése és legfőbb kötelessége az egyetemleges felelősségvállalás, mind a minőség, mind a pontosság tekintetében. A rengeteg különböző típusú épület (raktár, csarnok, műhely, termény tároló stb.) kivitelezése (a tervezéstől az átadásig) teszi cégünket igazi szakértővé a csarnoképítés területén.

Megnézem mit tartalmaz a csarnoképítés...

Árajánlatot kérek

Minden további kötelezettség nélkül, a legszükségesebb adatok megadásával kérhet árajánlatot épülete kivitelezésére! Néhány munkanapon belül munkatársunk email-ben vagy telefonon értesíti Önt.

Ajánlatot kérek

Acélszerkezet gyártás

Ugye Ön sem bízná kókler hegesztőkre vagy szerelőkre az épületét?

Az acélszerkezetes csarnokok ma már a termelés / termelékenység elengedhetetlen részei bizonyos iparágakban. Ám az acéllal való munka(pl.hegesztés, vágás) valódi szakértelmet kíván! Csapatunk évtizedes tapasztalata a garancia munkáink minőségére.

Szendvicspanel gyártás

Fontos épülete hőmegtartó képessége? Válasszon a kiváló szigetelő képességű szendvicspanelek közül!

A szendvicspanelek alkalmazása gyors, olcsó, környezetbarát, és rezsi kímélő megoldás, ezért terjedhetett el olyan gyorsan a csarnok és raktárépítés területén. Cégünk kínálatában külföldi és belföldi gyártók termékei mellett saját gyártású szendvicspaneleket is talál.

 

Ajánlatot kérek

Trapézlemez gyártás

A csarnoképítés legsokoldalúbban felhasználható eleme.

A könnyűszerkezetes építkezés alapeleme a trapézlemez, ami egy rendkívül ellenálló, bevonattal ellátott horganyzott acéllemez. Felhasználási lehetőségei változatosak, megtalálhatjuk egyszerű kerítésként, de közbenső födémekben végleges teherhordó födémlemezként vagy monolit vasbeton födém bennmaradó zsaluzataként is.

 

Ajánlatot kérek

Vásárlói vélemények

Az épület magáért beszél! Maximálisan meg vagyunk elégedve mind az emberi, mind a szakmai hozzáállásukkal. Olyan problémák megoldásában is segítettek, amelyek nem tartoztak az ő tevékenységi körükbe!

 Hajdu Csaba
HB KER-TRANS Kft.

Amíg nem készült el a terménytárolónk nem tudtam mennyi felesleges, időrabló munkát végeznek a munkatársak, vagy milyen mennyiségű termény megy tönkre, mert ki van téve az időjárás viszontagságainak. A felépült terménytároló időt, energiát és pénzt spórol nekünk, akár kétszer ennyiért is megérte volna!

Tóth Mariann
tulajdonos

Az új libanevelő kialakítását gyorsan és pontosan kellett elvégeztetnünk, a zökkenőmentes termelés érdekében. A Cellspan Kft. a határidőket pontosan betartva, kifogástalan minőségű üzemet készített számunkra, aminek segítségével a piaci igényekhez alkamazkodva nagyobb mennyiséget tudunk előállítani.

Tóth Mariann
tulajdonos

Tartottam tőle, hogy a meglévő épületekhez tervezett új szerelőműhely és raktár illesztéseinél problémák lesznek a beázással, rozsdásodással, de a Cellspan Kft. csapatának köszönhetően semmilyen problémát nem tapaszatalunk, kollégáim örömmel dolgoznak az új, tágas műhelyeinkben.

Keczán István
ügyvezető
Keczán és Társa Kft.

Kiegészítők forgalmazása

Az épület megépítéséhez nem elég az acélszerkezet és a szendvicspanel / trapézlemez, szükség van az összeszereléshez kiegészítőkre is. Ezek gyártásában is vásárlóink segítségére vagyunk, a csavaroktól az élhajlított elemkeig.

Megnézem a kiegészítőket

Társadalmi szerepvállalás

Sportszerűség a munkában és az életben

A hazai/ helyi munkaerő foglalkoztatásán túl fontos számunkra, hogy támogassuk a jövő nemzedékének nevelését. Így az Év Termelő Vállakozója Díj mellett a FILA(Nemzetközi Bírkózó Szövetség) Bronzkereszt kitűntetése is cégünk büszkesége.

Tovább olvasom

Saját géppark a hatékonyságért

A határidők betartásában segít a saját géppark

Gépparkunkban az alapozás munkáihoz szükséges eszközöktől kezdve egészen a szállításhoz elengedhetetlen járművekig minden megtalálható a gyors és pontos kivitelezés érdekében.

Ha kell tűzszerészeket hívunk

A területrendezést is megoldjuk Ön helyett!

Önnek csak meg kell mutatnia az épület tervezett helyét, minden mást mi elvégzünk. Nem számít, hogy a talaj éppen sáros, vagy egyenetlen, sőt, még az sem, ha lőszerek vannak a földben…

Együttműködő partnereink:

Szendvicspanel gyártás

Trapézlemez gyártás


 

Legyen mindig jól tájékozott!

Pályázat vagy újdonság, itt mindig a legfrissebbeket találja

Tekintse meg hírek oldalunkat, ahol mindig frissülő bejegyzésekkel kívánjuk segíteni az Önök munkáját!

Tovább a híreinkhez

Az OMÉK-on mezőgazdasági csarnokok építésében is segítünk!

    • omék2019
Jöjjön el az OMÉK-ra, ahol személyesen is átbeszélhetjük új csarnokának terveit, a paramétereket, a szükségleteket! Évtizedes szakmai tapasztalatunk ezen a területen biztosíték Önnek, hogy a lehető leggazdaságosabban készíttethesse el acélszerkezetes épületét.

 

Válasszon tapasztalt kivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a csarnoképítés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
 

 
  • cell web