Cégbemutatás

Mit érdemes tudni a Cellspan Épületelem gyártó és forgalmazó Kft.-ről?

Cégünk bemutatása nem csak azért fontos, hogy Önök eldönthessék, vajon megbíznak e bennünk, hanem azért is, mert a cégünk születésének története egyben a filozófiánkat és küldetésünket is megmutatja. Számunkra a Cellspan Kft. nem csak egy cég, de a gondolkodásmódunk kifejezése is.


Hogyan indultunk?

A Cellspan Kft.-t 2004-ben alapította Bánházi Barnabás, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy hazai jó minőségű acélszerkezeteket gyártson és szendvicspanelt forgalmazzon, a drága külföldi termékek minőségi alternatívájaként. Az akkor még főként alvállalkozókkal működtetett cég mára már 15 saját, állandó alkalmazottal rendelkezik és néhány, megbízható, kipróbált alvállalkozóval együttműködve igyekszik kielégíteni a megnövekedett vevőigényeket.

Egy cég megalapítását a felelősségteljes embereknél mindig hosszabb gondolkozási idő előzi meg. Hiszen azt a céget működtetni, sőt fejleszteni sohasem könnyű feladat!

Éppen ezért a Cellspan Kft. megalapítása előtt Bánházi Barnabás már több mint 10 évet töltött el a szakmában egy jó nevű, nemzetközileg is ismert, külföldi tulajdonú és székhelyű cég alkalmazásában. Az itt szerzett tapasztalatok adták azt a megabiztosságot, amellyel bátran belevágott az önálló vállalkozásba.


Mi a célunk?

Éppen a nemzetközi cégnél szerzett tapasztalatok segítettek meghatározni a céljainkat. Egyrészt voltak olyan elemek a cégvezetésben és a gyártósoron, amelyeket példaként tudtunk magunk elé állítani. Másrészt persze voltak olyan részek, momentumok, amelyekről tudtuk, ezt jobban, de legalábbis másképp is lehetne csinálni.

Elsődleges célunk volt, hogy a drága külföldi szendvicspanel helyett minőségi, hazai alternatívát tudjunk kínálni a piacnak.

Mára a célunk kissé módosult. Könnyűszerkezetes épületek kivitelezésével szeretnénk a beruházókat céljaik elérésében segíteni, azáltal, hogy gyorsan és reális áron építjük fel a növekedéséhez szükséges létesítményüket.

Természetesen nem akarunk hazudni, mi sem ingyen dolgozunk! Minden gazdasági alapon működő vállalkozás célja a profit megszerzése. Tisztességes és minőségi munkáért, tisztességes ellenértéket kérünk!


Mi a filozófiánk?

Filozófiánk összecseng céljainkkal. Szeretnénk , ha a hazai piacon a nyer-nyer típusú üzletek lennének túlsúlyban, a vállalkozók gondolkozásmódját megváltoztatva szeretnénk felszámolni a kicsinyeskedést, és az egymás eltaposásával, kihasználásával előnyhöz jutó szervezeteket.

Filozófiánk a mindennapjaink része, ezért igyekszünk helyi embereket foglalkoztatni, tisztességesen bánni az alvállalkozóinkkal és a megrendelőknek valóban a számukra legkedvezőbb megoldási javaslatokat megmutatni.

Valamint jó példával elől járni a társadalmi szerepvállalás területén is.

Válasszon tapasztalt generálkivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használhatő és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés mellett természetesn állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásben, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
  • cell web