Menü

Csarnoképítésben gondolkodik? Most a Construmán átbeszélhetjük a részleteket!

Tervei között szerepel egy új csarnok építése vagy a már meglévő felújítása, bővítése?

Akkor a Construma kiállítás Önnek való! 

Nem csak azért, mert itt többféle lehetőséget is meg tud nézni egy helyen és össze tudja hasonlítani a különböző gyártók ajánlatait, hanem azért is, mert itt személyesen találkozhat a kivitelezővel.

Bizonyára Önben is felmerült már a kérdés: Honnan tudhatja, hogy jó szakemberek kezébe helyezi csarnoka kivitelezését?

Egy ilyen kiállítás éppen ezért fantasztikus. Hiszen nem csak egy árajánlatot kap, hanem személyesen is találkozhat az ajánlatadóval!

 Felmérheti, hogy

  • mennyire szimpatikus Önnek a vállalkozás, a szakember,
  • valóban értenek e ahhoz, amiről beszélnek,
  • tudnak e az Ön elképzelésihez illeszkedő, de mégis költséghatékonyabb, műszaki tartalmában magasabb minőségű megoldást javasolni.

 Az Ön ideje is drága? Használja hatékonyan!

Sokszor halljuk, hogy egy ilyen nagy kiállításon csak az időt pocsékolják a látogatók, mert hatalmas a tér, amit be kell járni, nehezen találjál meg, amit keresnek, ezért inkább nem is látogatnak ki egy ilyen rendezvényre. 

Nos, egyrészt igazuk van. Megértjük a problémát!

Azonban ne felejtsünk el két fontos dolgot:

  1.  A kiállítás térképén feltüntetnek minden céget. Ha pár percet rászánnak a tanulmányozására, akkor már célirányosan tudnak haladni, ezzel rengeteg időt megspórolva.
  2. Még ha csak célirányosan halad is, a kiállítótérben az útjába eső standokon is megláthat olyan megoldásokat, melyek segíthetik munkáját, innovációt hozhatnak a vállalkozásába.

A standunk már elkészült.

Várjuk Önt is!

Regisztráljon kedvezményes jegyekért itt.

Címkék : construma, kiállítás

Válasszon tapasztalt generálkivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web