Menü

Szervizek, raktárak időszaka

A nyári időszak cégünk életében főleg az ipari jellegű beruházások elkészítéséről szól. Valószínűleg azért, mert ilyenkor a mezőgazdaságban rengeteg a munka, így a gazdálkodóknak nincs idejük még egy építkezésen is gondolkodni. Éppen ennek a kettősségnek köszönhető, hogy cégünk elmondhatja magáról, mind az ipari, mind a mezőgazdasági csarnokok építésében tapasztalt.

Mondhatjuk, hogy a 2017-es év nyara a kamionszervizeké és gépszerelő csarnokoké. Már átadásra került Vecsésen egy nagyobb beruházás, amely szintén kamionszerviznek ad majd helyet, most pedig Gyálon vette kezdetét egy hasonló csarnoképítés.

Bármennyire is könnyűszerkezetes acélcsarnokokról van szó, a jó alapozás valóban létfontosságú. Ezért fektetünk igazán nagy hangsúlyt erre.

Így az Ön épülete biztos "lábakon" állhat.

Ha Ön is hasonló csarnokok építtetésén gondolkozik, keressen bennünket személyesen, vagy telefonon, esetleg kérjen árajánlatot a alábbi linken található űrlap segítségével.

Válasszon tapasztalt generálkivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web