Menü

Újdonság a cserepeslemezek piacán

Önnek mi a legnagyobb problémája a cserepeslemez tetőkkel?

A legtöbb megkérdezettnek az, hogy megkülönböztethető a valódi cserépből készült tetőktől - legalábbis szakavatott szem számára.

De mától ez a probléma sincs már!

Ugyanis megjelent a piacon egy új felületkezelési eljárással készült lemez, mely texturált hatást kelt, ezáltal, még a szakavatott szemet is könnyen becsapja -főleg távolról nézve.

Ha Önnek is olyan cserepeslemezre van szüksége, amely hatásában a valódi cserép tetőkével vetekszik, akkor ez az ÚJDONSÁG biztosan érdekelni fogja.

Már előrendelhető a különleges PRINTECH eljárással felületkezelt lemez, melyből az Ön által kívánt paraméterekkel gyártjuk le a megfelelő mennyiségű cserepeslemezét.

Vigyázat! Az újdonságokra hamar lecsapnak a szemfülesebb megrendelőink, ezért érdemes előrendelést leadnia!

Kattintson ide és tájékozódhat a cserepeslemezek gyártásának részleteiről, vagy akár kérhet árajánlatot a megrendelni kívánt mennyiségre.

Válasszon tapasztalt generálkivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web