Menü

Megérkeztek a legújabb famintás trapézlemezeink

Mivel az országban elsőként kínáltunk famintás trapézlemezeket vásárlóinknak, így nem tudtuk megjósolni milyen lesz a fogadtatása. Így csak egy színt tettünk fel akkor a termékpalettánkra.

A fogadtatása rendkívül kedvező volt, azonban a megrendelőink szerettek volna újabb mintákat, színeket is kipróbálni. Ennek okán bővítettük kínálatunkat.

Elsőként egy középtölgy színt hoztunk be az országba, mivel úgy éreztük, talán ez fog a legtöbb helyre illeszkedni színében, mintájában. És valóban sokak számára ez volt e megfelelő szín.

Azonban többen érdeklődtek, hogy sötétebb vagy éppen világosabb árnyalatban hozzájuthatnak e famintás trapézlemezekhez.

Ezen igények kielégítésére került fel termékválasztékunk közé a sötétebb dió és a világosabb fenyő árnyalat.

A fenti képen jól elkülönülnek a színek és a mintázatok is.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne hasonló mintájú trapézlemezekre, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot, és tölts ki az adatlapot, hogy tudjuk, milyen bordázatú, méretű lemezekre lenne igénye.

Ajánlatot kérek trapézlemez gyártásra...

Válasszon tapasztalt generálkivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web