Menü

Trapézlemezre van szüksége? - Gyártasson

Amikor bármilyen okból trapézlemezre va szükség, az emberek többségének az jut az eszébe: "Keresek 1 céget, ahol kapni."

Persze ez sem rossz gondolat, de a legtöbb ember elfelejtkezik arról, hogy azt a bizonyos trapézlemezt, akár le is gyárttathatja, a saját igényeinek megfelelően.

Pedig milyen egyszerű....

Ugye, mennyivel könnyebb lenne, ha épp az Ön igényeinek megfelelő méretű, színű és bordavastagságú trapézlemezt kapná meg, az Ön igényeihez igazodva, kiszállítva, lepakolva, már felhasználásra készen?

Ehhez nem kell mást tennie, mint eljönnie hozzánk, ahol kollégánkkal egyeztetve ki tudjuk választani az Önnek megfelelő bordázatot.

Hiszen bizonyos bordázatok inkább oldalfalak, kerítések , míg mások főként tetők borítására alkalmasak.

Válassza ki az Önnek tetsző és az adott használathoz legjobban illeszkedő színt!

Lehet az egyszerű fehértől, a legáltalánosabb piros vagy zöld, esetleg a kék, vagy olyan különleges mintázatú, mint a képen is látható szikla vagy fa-erezet.
Sőt! Jelenleg már 4-féle famintából választhat, most AKCIÓS ÁRON!

Végül adja meg a hosszt és a szállítási időt.

Ne feledje! Akár 8 vagy 13-14 méter hosszú trapézlemezeket is gyártathat.

Természetesen a választott bordázattól függően.

De rajtunk biztosan nem fog múlni!

Válasszon tapasztalt generálkivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web