Menü

Új kihívások- szakmai elismerések

Óriási élmény, hatalmas öröm és persze izgalmas kihívás, amikor 1-1 olyan épület kivitelezéséhez kérik fel cégünket, amelyek eddig nem vagy csak elvétve szerepeltek palettánkon. Ilyen volt az a letátó is, amelyet Nyíradonyban építettünk fel, újítottunk meg..

Óriási élmény:

Élmény, hiszen újdonság volt számunkra ez az épület. Sok-sok ipari és mezőgazdasági épület után, sőt néhány sportlétesítménnyel a hátunk mögött is izgatottan vártuk, mit is tartogat számunkra ez a munka.


Hatalmas öröm:

Öröm, mert a Cellspan Kft.-ben egyre többen bíznak, egyre többen ajánanak bennünket ismerőseiknek, és talán szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy egyre nagyobb a hirnevünk országszerte.

Másrészt, látni az emberek arcát, amikor a megújult lelátóról nézhetik a sporteseményeket, vagy a fedett lelátó hatására egyre többen mernek majd kilátogatni a sportpályára, esetleg más események is szerveződhetenk majd itt, aminek igazi közösségépítő ereje lehet. Mindezeknek nagyon örülünk, hiszen a Cellspan Kft. nem csak egy cég, hanem a munkájukat szerető emberek csoportja, akik örömüket lelik abban, ha valamit Teremtenek.


Izgalmas kihívás:

Kihívás minden felvállalt munka, hiszen bárhol, bármikor adódhatnak előre nem látható nehézségek, amiket meg kell oldani, hiszen a megrendelő határidőre várja az épület elkészültét.

Már a helyszíni felmérés során láttuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen nagyon szűk helyen kellett dolgozni, és egy viszonylag szűk határidőt kaptunk a megrendelőtől. És valóban, a kivitelezés során beigazolódott az előzetes meglátásunk. A szűk hely mellé még a mély alapok ásása is nehezítette e körülményeket.

Végül azonban határidő előtt adtuk át az épületet. Ahogy a megrendelő (aki egyébként szakmabelinek tekinthető) az átvétel során megjegyezte nekünk: "precíz illesztésekkel elkészül, gyönyörű munka".


Elégedett megrendelő:

Mint később elmondta, egy kicsit ő is aggódott a szűk határidő miatt, és nagyon meglepődött a határidő előtti átadáson, azonban  nagyon elégedett volt az eredménnyel.

Azt hiszem, ezek azok a pillanatok, amelyek segítenek 1-1 nehezebb napon, egy-egy problémásabb szerkezet elkészítésénél, egy-egy türelmetelenebb ügyfélel való tárgyalásnál.

Köszönjük, hogy mi építhettük fel a nyíradonyi sporttelep lelátóját!

Nagy örömmel dolgoztunk az épületen, és nagy örömet jelentett a megrendelőink elégedettsége.

Válasszon tapasztalt generálkivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web