Menü

Construma után

Miért érdmes kiállítóként részt vennünk a Construmán?


Sokan teszik fel a kérdést, miért megyünk mi épületelem gyártóként egy olyan kiállításra, ahol nagy többségében családi házak vagy a lakosság szélesebb körének érdekes kiállítók vannak, vajon lesz e nekünk annyi érdeklődőnk, hogy a helypénz megérje.

Tisztelettel jelentjük: Igen.

Való igaz, hogy a Construma kiállítás nagyközönségnek szól és igaz, hogy többségében családi ház, társasház, kert stb építésében kaphatnak az érdeklődők ajánlatokat. Azonban attól, hogy valaki a családi házához szeretne jó ötletket kapni, még nem jelenti azt, hogy nincs vállalkozása, ahol bizony szüksége lehet az általunk gyártott termékekre, vagy a szolgáltatásunkra. Az embereket akkor éred el, ha megjelensz közöttük! Mi ehhez tartjuk magunkat, és vagyunk már sok-sok éve ott a hasonló szakkiállításokon.

Miért érdemes Önnek megkeresnie bennünket ezeken a kiállításokon?

A hasonló kiállításokról - mint most is - mindig rengeteg ajánlatkéréssel és névjegykártyával a zsebünkben érkezünk haza.

Valahogy a szóbeli megállapodásokban mi mégis jobban hiszünk. Ezért öröm számunkra, amikor az érdeklődő rászánja az idejét és még ott a kiállításon megbeszéli velünk a részleteket. És persze az ilyen személyes megbeszélésen mi is jobban látjuk az igényeket, és tudunk igazán jó ajánlatot adni.


Ha most lemaradt Rólunk, ne keseredjen el, mi legközelebb is kint leszünk! Addig is keressen bennünket bátran honlapunkon vagy személyesen Balkányban.

Válasszon tapasztalt generálkivitelezőt!

Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés mellett természetesen állunk rendelkezésükre acélszerkezet gyártásban, trapézlemez gyártásban, szendvicspanel forgalmazásban, szállításban is!

Kapcsolat

Cellspan Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft.

4233 Balkány, Kállói u. 95.
Telefon/fax: 36-42/400-509
E-mail: level@cellspan.hu
 

 
  • cell web